Pastasalade van restjes

eindresultaat pastasaladeMet een pastasalade kan je goed variëren. Voor deze salade heb ik de restjes uit de koelkast gebruikt. Zonde om weg te gooien en zeker goed om te gebruiken in een salade. Dit zijn de restjes van de salade met appel en kip en nog wat andere dingen uit de koelkast. Ik heb uit de onderstaande hoeveelheden 5 porties salade kunnen halen.

 

 

 

Benodigheden:

  • 300 gram macaroni
  • 1 grote Jonagold appel
  • 1/2 rode paprika
  • 5 bosuitjes
  • 200 gram wortel
  • 100 gram walnoten
  • 3 el pesto

 

Bereiding:

Kook de macaroni volgens de verpakking. Giet af en doe in een schaal.

Snij de appel zonder schil en klokhuis in blokjes. Snij de paprika in blokjes en de bosui in ringen. Schil de wortel en snij in plakje. Hak de walnoten fijn.

Doe alles bij de macaroni in de schaal en meng alvast alles goed door elkaar. Doe de pesto erbij en meng nu alles goed door elkaar.

 

Tip:

De salade laat zich goed invriezen. Bij serveren kan je eventueel nog rucola toevoegen.

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.