Puntpaprika met geitenkaas

Puntpaprika met geitenkaas

Een heerlijk lunchgerecht wat ontstaan is op basis van ingrediënten die ik nog in huis had. De puntpaprika met geitenkaas is snel en makkelijk te maken. Daardoor ook geschikt om van te maken en dan alleen nog in de oven te doen als je de puntpaprika met geitenkaas wil gaan eten. Het recept is voor ongeveer twee grote puntpaprika ‘s.

Benodigdheden:

  • 2 puntpaprika’s
  • 4 zongedroogde tomaten
  • 100 gram geitenkaas(schijfjes)
  • Walnoten
  • Honing

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de puntpaprika’s en verwijder de zaadjes. Verdeel de geitenkaas over de halve puntpaprika’s. Gebruik je schijfjes kun je deze verkruimelen. Snij de zongedroogde tomaten in stukjes en verdeel deze ook over de puntpaprika’s. Doe de puntpaprika’s met geitenkaas op een bakplaat en doe ze voor 15 minuten in de oven.

Haal de puntpaprika’s uit de oven. Verdeel de walnoten over de afgebakken puntpaprika’s en maak af door er wat honing overheen te druppelen.

Eet smakelijk!

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *