Pannenkoek naturel

20160407_180323Pannenkoek. Wie houdt er niet van? Nou is het natuurlijk erg gemakkelijk om een kant en klare mix te kopen waar je alleen nog maar water hoeft toe te voegen. Maar het beslag is ook gemakkelijk zelf te maken. Hieronder het recept voor een basisbeslag. Je kan hier natuurlijk heel mooi variëren.

 

 

Benodigheden:

  • 250 gram bloem
  • 2 eieren
  • 500 milliliter melk
  • 80 gram vanillesuiker
  • Snufje zout
  • Boter
  • Mixer

Bereiden:

Doe de bloem, eieren, melk, vanillesuiker  en zout in een kom en meng dit tot een glad geheel met de mixer.

 

Verwarm een koekenpan en doe hierin een beetje boter. Schep twee juslepels met beslag in de pan. Als de pannenkoek loslaat kan je hem omdraaien.  Pannenkoek is klaar als deze mooi gekleurd is en los in de pan ligt.

 


 


FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *