Snackpaprika met tonijn

Snackpaprika met tonijn

De snackpaprika met tonijn is een verfrissende snack en een heerlijk tussendoortje. Snackpaprika met tonijn is makkelijk en snel te maken. Ik maak een grote voorraad in één keer. Je kan het namelijk makkelijk een paar dagen bewaren in de koelkast in een afgesloten bak. Dit is een basisrecept. Je kan naar smaak nog andere ingrediënten toevoegen aan het tonijnmengsel. Denk bijvoorbeeld aan paprikapoeder, italiaanse kruiden, rode peper, augurk of kappertjes. Eigenlijk maak je een tonijnsalade die je in een halve snackpaprika stopt. Het recept is voor 12 bites.

Klik hier voor de video van het recept.

Benodigheden:

  • 6 snackpaprika’s
  • 1 blikje tonijn in water (John West)
  • Mayonaise
  • Peper

Bereiden:

Meng de tonijn met mayonaise. De hoeveelheid mayonaise is naar wens. Als je het mengsel smeuiig wil hebben, voeg je meer mayonaise toe. Heeft het mengsel de gewenste dikte, voeg dan wat peper toe. Roer dit goed door elkaar.

Halveer de snackpaprika’s. Het ziet er mooi uit om het steeltje eraan te laten zitten en deze ook door midden te snijden. Haal de zaadjes eruit.

Vul vervolgens de halve snackpaprika’s met het tonijnmengsel. Zorg ervoor dat de schuitjes goed gevuld zijn. Je kan de halve snackpaprika’s ook vullen met de overgebleven pittige tonijnsalade van de gevulde eieren met pittige tonijnsalade.

Eet smakelijk!

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *